Platina Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Garancia a magántőkealapok és kockázati tőkealapok professzionális kezelésére

A Platina Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. (korábbi név: Nukleus Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.) hazai tőkepiaci szakemberekből álló tulajdonosi szerkezete garancia a magántőkealapok és kockázati tőkealapok professzionális kezelésére.   >>

Alapok

A Platina Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt alapok

A Platina Capital kockázatitőke-befektető korai, növekedési és érett szakaszban lévő innovatív, elsősorban digitális cégek fejlesztését gyorsítja fel tőkebefektetés és szaktanácsadás révén.

Az Alap legfőbb célkitűzése, hogy tőkebefektetések révén járuljon hozzá a kelet-közép-európai régiós vállalkozói élet fellendítéséhez, a mikro-, kis- és középvállalkozásokba történő tőkebefektetések végrehajtása révén a részvényesi érték növeléséhez, és a befektetések értékesítése során minél magasabb hozamot biztosító nyereség generálásához. 

A NUK 5 Magántőkealap a kockázati tőke területén működik, és szakértelmét az ingatlanbefektetések és azok értékesítése kapcsán kamatoztatja. Az alap annak érdekében jött létre, hogy szakmai és pénzügyi befektetőkkel egyaránt lehetőséget teremtsen a hazai ingatlanpiac speciális szegmensében fejlesztési kihívások kihasználására.

A magántőke-befektetések célja a befektetési céltársaságok közép- és hosszú távú finanszírozásának biztosítása.

Az Alap célja, hogy tőkéjét elsősorban Magyarország területén működő, nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatokba fektesse be.

Az Alap célja, hogy tőkéjét nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatokba fektesse be. Az Alap céltársaságokat elsősorban Magyarországon keres, de megfelelő kockázat-hozam profil lehetősége esetén Közép- és Kelet-Európában, valamint a Balkán-félsziget országaiban is megvalósíthat befektetéseket.

Az Alap célja, hogy tőkéjét nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatokba fektesse be. Az Alap céltársaságokat elsősorban Magyarországon keres, de megfelelő kockázat-hozam profil lehetősége esetén ettől eltérően más Európai Uniós, vagy akár az Európai Unión kívüli országok vállalataiban való befektetéseket is megvalósíthat. 

Az Alap célja digitalizációs célzatú Befektetések megvalósítása olyan Céltársaságokban, amelyek a piacon már bizonyítottak, árbevételt értek el, vagy a külpiacokon történő megjelenéshez szükséges a számukra további tőkebevonás. Az Alap kiemelt célja olyan sikeres startupok és működő innovatív cégek támogatása, akik a magyar nemzetgazdasági célok megvalósulását segíthetik.

Elérhetőségeink

Címünk

1085 Budapest, Kálvin tér 12.
Kálvin Square irodaház

Email

info@platinacapital.hu

Telefon

+36 30 500 74 81 / +36 20 435 61 39

Platina Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. - Minden jog fenntartva © 2024